PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Verdú no correrà el paral·lel a Àustria

La Federació Internacional d'Esquí (FIS) suspèn la prova per problemes de neu

Per El Periòdic

Verdú en un entrenament.
Verdú en un entrenament. | FAE

La Federació Internacional d’Esquí (FIS) va comunicar ahir que la prova de la Copa del Món de gegant paral·lel que s’havia de disputar a Lech (Àustria) el pròxim cap de setmana, i que comptava amb la presència de Joan Verdú, finalment ha sigut cancel·lada per problemes de neu.


Així doncs, fins a la cita de Val d’Isère (França) que tindrà lloc el pròxim 10 de desembre, no hi haurà Copa del Món de gegant per a l’esquiador de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE). Abans, però, l’andorrà competirà a la Copa d’Europa com estava previst, a les dues primeres curses continentals de supergegant que estan marcades per als dies 6 i 7 de desembre a Santa Caterina (Itàlia).


Precisament l’andorrà ha estat aquests últims dies a Saas Fee entrenant velocitat amb sessions de supergegant. L’equip ha decidit, com a conseqüència de la suspensió del gegant paral·lel de Lech, que continuarà un parell de dies més a Saas Fee per entrenar el súper.

 

Després l’equip tornarà a Andorra per continuar la preparació en l’aspecte més físic, per refer una mica el programa per establir la millor condició per arribar a Val d’Isère en les millors condicions.

PUBLICITAT
PUBLICITAT