PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc s’imposa a les adversitats i venç el Burgos

Els de Lezkano aprofiten i la derrota del Palència per recuperar el lideratge

Per David Sansaloni

Dos Anjos intenta l’esmaixada en el partit contra el Burgos.
Dos Anjos intenta l’esmaixada en el partit contra el Burgos. | Dani Catalán - BCA

El MoraBanc no només va sortir viu del cap de setmana, sinó que a més es va refermar en la seva convicció de lluitar aquesta LEB Or fins al final, independentment del context que travessi l’equip. Els tricolor afrontaven un dels partits més complicats de la temporada en rebre l’Hereda San Pablo Burgos al Poliesportiu, amb les baixes de dues peces clau com Marin Maric i Rafa Luz.


La dificultat de la jornada era majúscula, i és que a les lesions s’havia de sumar també l’estat psicològic de l’equip, que havia vist una setmana abans com el Palència tallava la ratxa de quatre victòries consecutives, acabant amb la imbatibilitat dels homes dirigits per Natxo Lezkano. Tot i això, fent gala d’un joc coral que es va sumar a una actuació estel·lar de Felipe dos Anjos (22 punts, amb 9/9 en tirs de dos, 11 rebots i 5 taps), el MoraBanc es va endur la victòria per 88-82.


Això sí, la trobada va passar de la calma al pànic en qüestió de minuts. Els tricolor van arribar a aconseguir un marge de 31 punts al final del tercer quart, però en els darrers 10 la desconnexió va ser tal que finalment l’avantatge es va quedar en només sis punts.


L’alegria va ser doble en acabar la jornada, i és que els andorrans no només van tornar al camí de la victòria, sinó que també recuperen el lideratge de la LEB Or en aprofitar la derrota del Zunder Palència a la pista del Guuk Gipuzkoa per 75-66. Ara, MoraBanc, Palència, Lleida i Estudiantes lluiten per la primera plaça. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT