PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'FC Andorra es prepara per la Copa del Rei

La derrota per 0-1 contra el Racing de Santander no surt tan cara a la classificació

Per David Sansaloni

Martínez lamenta una ocasió.
Martínez lamenta una ocasió. | @FCANDORRA

L’FC Andorra no va poder amb el Racing de Santander el passat dissabte, en el partit referent a la jornada 15 de LaLiga SmartBank que es va disputar a l’Estadi Nacional. Els tricolor van cedir per 0-1 tot i gaudir d’oportunitats clares per haver pogut avançar-se en el marcador en més d’una ocasió. Un gol del central del Racing Pol Moreno en el minut 57 va capgirar un partit que semblava controlat pels interessos tricolor. A partir d’aquest moment, els càntabres es van tancar al darrere, tot i que van poder fer el segon en algun contraatac.

 

Malgrat la derrota, l’FC Andorra no s’ha vist massa perjudicat a la classificació. De fet, com a màxim podran baixar dues posicions, de la novena a l’11a. Això sí, perden qualsevol mena d’avantatge que es pogués tenir amb altres rivals.

 

De fet, des de la sisena posició fins a la 13a la diferència s’ha comprimit a només tres punts, la qual cosa reflecteix la competitivitat que s’està veient aquesta temporada a la Segona Divisió. Amb aquest context, l’FC Andorra marxarà a les Illes Balears per disputar el seu partit de Copa del Rei, davant el CD Manacor, el dissabte a les 16.00 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT