PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'FC Andorra frena en sec la seva ratxa de victòries

L'equip ha perdut 0-1 contra el Racing de Santander

Per El Periòdic

Aficionats de l'FC Andorra durant el partit.
Aficionats de l'FC Andorra durant el partit. | Twitter/ FC Andorra

La ratxa de victòries que ha acumulat l'FC Andorra ha estat tallada per un gol de Pol Moreno al minut seixanta, en un enfrontament contra el Racing de Santanter. Els tricolors, tot i haver dominat la pilota durant tot el joc i haver-se defensat amb ganes, no han aconseguit controlar els visitants. D'una banda, els de l'Eder venien d'una bona adaptació a la categoria. Per contra, els càntabres aterraven en terres del Principat amb la necessitat de sortir de la zona complicada en què està a l'inici d'aquesta temporada.

El partit ha començat amb la intervenció de Carlos Martínez, que ha tingut la primera oportunitat en un tir que ha marxat alt, però la resposta del Racing ha estat ràpida amb un remat de cap per part de Satrustegui. El descans ha arribat sense gols, després d'una ocasió de gol per part de Tienza des de camp propi, que ha Ratti ha pogut parar amb facilitat.

A la volta, Rubén Alves ha tret la pilota a la línia de gol, concretament al minut 48. Quan més dominaven els andorrans, Ratti ha desviat a còrner un xut des de fora de l'àrea de Fausto Tienza. A la sortida del corner, Pol Moreno ha acabat marcant. A partir d'aquí, els tricolors han intentat arribar a l'empat, però no ho han aconseguit.

Així i tot, els tricolors es troben en una situació còmoda a mitja taula, lluny del descens.

PUBLICITAT
PUBLICITAT