PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mortés apel·la el PS a «aclarir posicions» sobre Grifols

El cònsol indica que no anirà a la reunió organitzada en motiu del projecte

Per El Periòdic

Imatge aèria dels terrenys on s'ha d'instal·lar el laboratori.
Imatge aèria dels terrenys on s'ha d'instal·lar el laboratori. | EL PERIÒDIC

El cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, va posar ahir en relleu que el comú ha donat llum verda a la petició de l’oposició de poder disposar d’una sala per fer una trobada al voltant del projecte de Grifols a la parròquia. En aquest sentit, va destacar que no hi ha «cap problema» perquè se celebri una reunió, i va afegir que els membres de l’oposició, com qualsevol altre ciutadà, «poden fer les reunions que creguin oportunes». El que sí que troba sorprenent, va asserir, és que el nou conseller de Movem Ordino, Jean-Michel Armengol, es mostri en contra del projecte quan la seva companya de files, Sandra Tudó, li havia donat suport.

Alhora, Mortés considera que el PS, que va recordar que està darrere del projecte de Movem Ordino, «el que hauria de fer és aclarir posicions almenys pel que fa a la seva representació al comú». Així, es va manifestar com a «molt sorprès» pel posicionament d’Armengol, que sembla estar «totalment en contra» que hi hagi el laboratori de la farmacèutica catalana a Ordino. Paral·lelament, el cònsol major va indicar que aquesta sorpresa també pot haver arribat als ciutadans. 

Sobre la trobada, que tindrà lloc el 23 de novembre, Mortés va apuntar que segurament ell no hi assistirà, ja que es tracta d’un projecte que ja està en marxa. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT