PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Maeva Estevez i Mario da Cruz tanquen uns entrenaments de qualitat a Pitztal

Els ‘riders’ ja tenen l’ull posat en la primera cita competitiva a finals d’aquest mes

Per El Periòdic

Estevez durant un dels entrenament a Pitztal.
Estevez durant un dels entrenament a Pitztal. | FAE

Maeva Estevez i Mario da Cruz han estat entrenant fins al passat dia 30 al circuit de Pitztal (Àustria) amb sessions de qualitat, rondes, sortides i fins i tot baixades del circuit en la seva totalitat. Una bona estada per agafar el ritme necessari poques setmanes abans de l’inici de la competició.


Els dos van estar presents a Pitztal amb l’estructura de la Real Federació Espanyola d’Esports d’Hivern (Rfedi). Aquesta darrera estada ha servit per entrenar fidelment sobre la neu i posar les bases del que és l’imminent inici de la campanya competitiva. Estevez continua evolucionant en la seva adaptació al genoll, mentre que da Cruz segueix sumant entrenaments de nivell per estar preparat per les curses.


Ara, l’equip de boardercross de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) descansarà uns dies a Andorra per tornar als entrenaments aviat de cara a la primera cita competitiva, a les Copes d’Europa precisament a Pitztal, del 23 al 27 de novembre.


«Hem pogut entrenar sortides, circuit sencer i rondes, així que globalment ha estat una bona estada», va declarar Estevez. Tanmateix, la rider va afegir que «ha sigut dur, ja que les sensacions són difícils de trobar i encara ens estem adaptant al que tinc al genoll. Hem comparat amb altres corredores i les pròximes Copes d’Europa no seran un objectiu, sinó que serviran per agafar ritme». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT