PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció sub-19 ja sap els rivals per a l’Europeu

Els jugadors dirigits per Aitor Garcia han quedat emmarcats al grup 6 amb Espanya, Holanda i Hongria

Per El Periòdic

Una jugada del duel entre Andorra i Moldàvia a la fase previa.
Una jugada del duel entre Andorra i Moldàvia a la fase previa. | FAF

La selecció sub-19 de futbol sala ja coneix quins seran els seus rivals en la ronda principal del Campionat d’Europa de la categoria organitzat per la UEFA. En el sorteig, que va tenir lloc ahir, Andorra va quedar emmarcada al Grup 6, juntament amb Espanya, Holanda i Hongria.


En total, 36 equips es van inscriure, i 35 d’ells competiran per unir-se a l’amfitriona, Croàcia, en la fase final que tindrà lloc a la localitat de Porec, programada del 3 al 10 de setembre de 2023. Justament, Espanya serà el rival a batre, ja que va guanyar les dues primeres edicions en 2019 (vencent Croàcia en la final) i 2022, i amb la qual es podrà mesurar el conjunt tricolor. Ara, la competició torna al seu calendari regular després que la segona edició es retardés a causa de la pandèmia de la covid-19.


Els jugadors dirigits per Aitor Garcia disputaran els seus partits del 21 al 26 de març, en una seu encara per determinar. «El fet d’estar al quadre principal diu molt de la feina que he fet», va dir Garcia, que va afegir que «tindrem un gruix de set jugadors que repetiran, mentre que seran baixa altres set per tema d’edat, alguns a l’absoluta, i completarem amb gent de l’Enfaf». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT