PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Carlos Martínez i Sinan Bakis lideren l’FC Andorra

Ambdós davanters sumen quatre gols cadascú tot i no coincidir a la gespa

Per David Sansaloni

Carlos Martínez celebra el seu primer gol contra la Ponferradina.
Carlos Martínez celebra el seu primer gol contra la Ponferradina. | @FCANDORRA

L’FC Andorra respira després d’unes jornades convulses on els resultats no acabaven de sortir. Després de quatre setmanes sense conèixer el que és guanyar i, a sobre, sense marcar un sol gol, els jugadors d’Eder Sarabia s’han refet amb dues victòries consecutives, cinc gols a favor i ningun en contra. Els principals responsables, almenys pel que fa a l’àmbit anotador, han sigut Carlos Martínez i Sinan Bakis.


Ambdós davanters registren quatre gols cadascún, tot i tenir perfils que difícilment l’aficionat podrà veure junts sobre la gespa. Per una part, Bakis ha viscut una muntanya russa, sent un home decisiu des que va aterrar al Principat, i veient després com la sort no estava del seu costat. A Màlaga va ser un dels assenyalats, com també a Vila-real, en gaudir d’ocasions clares i no materialitzar-les quan quedava per fer el més fàcil. No obstant això, el turc ha tornat amb força, marcant el primer contra el Saragossa en l’últim partit, que va ser clau per capgirar la dinàmica del partit.


D’altra banda, Carlos Martínez, que es troba debutant a la Segona Divisió amb 36 anys, no havia aconseguit marcar cap gol fins al moment, però fa dues jornades es va poder reivindicar amb un hat-trick contra la Ponferradina, per després tancar el 0-2 a la Romareda amb un altre gol.


Alliberats de les seves motxilles, sembla que el tècnic tricolor, Eder Sarabia, no ho tindrà gens fàcil per escollir referent en atac demà contra el Racing de Santander. No obstant això, sembla que resta importància en veure els registres, tant d’un com de l’altre.

 

 

Entrades contra el Racing

 

L’FC Andorra regalarà entrades pel pròxim partit de lliga, contra Racing de Santander demà a partir de les 18.30 hores, als socis d’Unicef Andorra com a acció conjunta per promoure l’esport entre els més petits. Es poden demanar a [email protected] o per missatge directe a les xarxes socials. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT