PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Crèdit Andorrà Open dona a conèixer la llista oficial definitiva de participants

Alison Van Uytvanck encapçala el quadre principal sent la número 56 del rànquing WTA

Per El Periòdic

Jiménez durant el passat torneig a Loulé (Portugal).
Jiménez durant el passat torneig a Loulé (Portugal). | Raquetc

El Crèdit Andorrà Open, organitzat per Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat sent el primer WTA 125 femení de la història del país. El torneig es durà a terme del 28 de novembre al 4 de desembre al Poliesportiu i l’organització va anunciar ahir, de manera oficial, la llista definitiva de jugadores que hi prendran part, la qual es va tancar el passat 31 d’octubre i reunirà a algunes de les millors tennistes del món, entre les quals es troben guanyadores i finalistes de torneigs tan prestigiosos com Roland Garros o Wimbledon.


De fet, seran 19 les jugadores del top 120 mundial les que arribaran al Principat, encapçalades per la belga Alison Van Uytvanck, actual número 56 del rànquing WTA amb 12 títols individuals en el seu palmarès. De fet, Van Uytvanck va arribar a ser número 38 del món en el 2018, i juntament amb ella estaran també altres com Tatjana Maria, actual semifinalista de Wimbledon; Linda Noskova, guanyadora del Roland Garros júnior 2021; Dayana Yastremska, exnúmero 21 del món; o Kristina Mladenovic, exnúmero 1 del món en dobles i top10 en individual.


Altres noms a destacar, sobretot per als aficionats d’aquest esport són els de Sara Errani, extop5 individual i finalista del Roland Garros l’any 2012, o Marketa Vondrousova, plata olímpica als jocs de Tòquio 2020 i finalista del Roland Garros 2019. Finalment, Vicky Jiménez també formarà part del quadre principal i debutarà així en el seu primer torneig a casa, en un primer partit que ja té data i hora: 30 de novembre a les 19.30 hores.


Cal remarcar que el torneig encara compta amb sis invitacions (wild cards) pel quadre principal, que aniran destinades a jugadores de renom del top50 i joves promeses. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT