PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Polèmica per una jugada del Saragossa-FC Andorra

Una imatge d’un instant abans del segon gol tricolor ha encès les xarxes socials

Per El Periòdic

Alti condueix la pilota sota la mirada del linier en l’últim duel de lliga.
Alti condueix la pilota sota la mirada del linier en l’últim duel de lliga. | Twitter

El partit entre el Reial Saragossa i l’FC Andorra de l’última jornada de LaLiga SmartBank sembla que encara estigui en joc, i és que una fotografia extreta de la trobada ha fet encendre les xarxes socials. En la imatge s’aprecia com Adrià Altimira condueix la pilota en la jugada que va finalitzar Carlos Martínez per fer el 0-2, amb el hàndicap que la pilota surt completament del terreny de joc (hagués sigut treta de banda favorable al Saragossa) i, a sobre, sota l’atenta mirada del col·legiat.


En aquests moments, l’FC Andorra guanyava per 0-1 amb els locals dominant la faceta ofensiva, comptant també amb el temps afegit al davant (de fet, a la imatge es veu el quart àrbitre amb el cartell lluminós marcant el temps extra).

 


La instantània s’ha viralitzat a la xarxa social de Twitter, que s’ha omplert de reaccions de tota mena. Les més comunes han estat la que vincula els andorrans amb la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), deixant entreveure un possible favoritisme cap a l’entitat del Principat, a causa de la ja sabuda relació entre el president d’aquesta, Luis Rubiales, i el mandatari del club, Gerard Piqué. No obstant això, altres usuaris s’han encarregat de defensar la transparència de la competició en assegurar que la Segona Divisió és propietat de LaLiga, no de la RFEF, i que en aquest cas hauria d’haver entrat el VAR.


Finalment, molts altres internautes s’han dedicat a aplaudir l’actuació de l’FC Andorra a la Romareda, assenyalant que independentment de l’acció puntual, els de Sarabia van ser justos vencedors. 

 

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT