PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’equip de fons entrenarà fins demà a Val Senales

La programació principal tenia Davos com a destinació en aquestes dates, però la climatologia ho ha impedit

Per El Periòdic

Esteve (dreta) durant un entrenament a Val Senales.
Esteve (dreta) durant un entrenament a Val Senales. | FAE

L’equip al complet d’esquí de fons de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), amb els joves Quim Grioche i Gina del Rio, i amb Irineu Esteve i Carola Vila (també estan amb l’estructura l’espanyol Imanol Rojo i el brasiler Manex Silva) es troba a la glacera de Val Senales (Itàlia) en una nova estada de preparació. 


L’equip va arribar el 27 d’octubre i s’hi estarà fins demà. La idea inicial de l’staff tècnic era entrenar aquests dies a Davos (Suïssa), però finalment no s’ha pogut portar a terme a causa de les altes temperatures. Per això, Davos no obrirà les seves portes fins al 5 de novembre, quan s’espera que les condicions de fred i neu millorin. 


«Les condicions a Val Senales són molt bones, tant de neu com meteorològiques», va explicar el director de fons, Joan Erola. L’equip, quan torni el 3 de novembre, serà a Andorra uns dies per viatjar, ara sí, a Davos, el dia 12.


L’esquí de fons encara trigarà una mica a començar la temporada de competició, al contrari que la disciplina d’alpí, la qual ja ha donat el tret de sortida a la temporada. D’aquesta manera, el cos tècnic de la FAE treballa sense pausa per assolir els resultats desitjats. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT