PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez es consolida com la 124 al rànquing WTA

L’andorrana continua escalant posicions i ja està més a prop del top100

Per David Sansaloni

Vicky Jiménez durant el torneig a Loulé (Portugal).
Vicky Jiménez durant el torneig a Loulé (Portugal). | Raquetc

Vicky Jiménez continua la seva progressió en una temporada que està deixant autèntiques alegries per a la tennista del Principat. En la nova actualització del rànquing WTA, Jiménez s’ha consolidat com la número 124 del món, superant la seva anterior marca que estava en el lloc 147 (oficial), tot i que després de les seves grans actuacions a Portugal i a l’WTA250 Hana Bank Korea Open (Seül) va arribar a situar-se la 127.


Una vegada finalitzada la seva darrera participació en l’W100 de les Franqueses del Vallès, la jove competidora ha vist materialitzats els resultats obtinguts i ja és més a prop del top100, que avui dia es planta com l’objectiu principal a assolir abans que s’acabi l’any.


Lluny de descansar, a Jiménez li espera un dur final d’any. La tennista està inscrita en els següents tornejos: WTA 125 de Colina, a Xile (del 7 al 13 de novembre); WTA 125 de Buenos Aires, a l’Argentina (del 15 al 20 de novembre); WTA 125 de Montevideo, a Uruguai (del 21 al 27 de novembre); i WTA 125 d’Andorra (del 28 de novembre al 4 de desembre). Així doncs, el Tourmalet particular de l’esportista espera posar punt final a casa, en el que serà la primera vegada que la tricolor competeixi al Principat en un torneig oficial.

 

En plena forma

 

Gairebé ja no queda rastre de les lesions que va arrossegar Jiménez ara fa uns mesos, i que la van tenir massa temps allunyada de les pistes. L’evolució de la jove ha sigut notòria i s’ha vist reflectida a la pista, on en la gran majoria de duels ha superat les seves rivals en energia i coneixement del joc. Ara, el top100 ha quedat a la vista i ben a prop. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT