PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS vol saber els augments de salaris que es preveuen pel 2023

Demana al Govern si seran superiors a la revisió dels preus dels lloguers

Per El Periòdic

Joaquim Miró i Pere López.
Joaquim Miró i Pere López. | PS

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Pere López, ha entrat a tràmit una pregunta per conèixer les previsions d’increments salarials del Govern de cara al 2023, i també en quina mesura seran superiors al que s’estableixi per a la revisió dels preus dels lloguers. La pregunta s’ha entrat per tal que l’Executiu la respongui de manera oral en el ple del Consell General.

Per a López, la qüestió es justifica per la situació actual, produïda «tant per la conjuntura com per les conseqüències de les polítiques dutes a terme en els darrers anys», i «donades les creixents dificultats de les famílies i autònoms, i la pèrdua global de poder adquisitiu que s’està produint», tot recordant que aquesta es deu en bona part a l’increment dels preus del lloguer de l’habitatge, que signifiquen el principal motiu de preocupació de la ciutadania.

En aquest sentit, per al líder socialdemòcrata és necessari definir, abans de final d’any, tant els incrementes salarials com la revisió dels preus dels lloguers. I cal que els primers siguin prou superiors als segons per propiciar la recuperació de poder adquisitiu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT