PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els karatekes andorrans tornen amb una plata i dos bronzes

Un total de set competidors representen el Karate Xavi Andorra a Arganda del Rei

Per El Periòdic

Els joves karatekes tricolor a Madrid.
Els joves karatekes tricolor a Madrid. | Karate Xavi Andorra

La localitat d’Arganda del Rei (Madrid, Espanya) va acollir durant el cap de setmana el campionat Madrid Oficial Cadet-Júnior i sub-21 que organitza la Federació Madrilenya de Karate (FMK). El Karate Xavi Andorra va competir en aquest format amb un total de set representants, tots ells en la modalitat de kumite (combat).


Lola Vega va ser la més destacada en la seva categoria de -54 kg. La jove tricolor va superar fàcilment les dues primeres rondes, registrant un 8-0 i un 6-0. Ja en la tercera, Vega es va enfrontar a Ruth Vizcaíno, a la qual va superar per 2-1 (semifinal). La competidora Maria Egea va esperar la tricolor a la final, però no la va poder superar, cedint per 5-0 i aconseguint així la medalla de plata.


També en categoria femenina, Paula González (-47 kg) es va penjar el segon metall dels tres, assolint el bronze després de caure en segona ronda per un ajustat 1-0 i superant la seva rival en la repesca amb un 1-0 favorable. Finalment, Kevin Mellado (-57 kg) va obtenir la medalla de bronze, sent la tercera pels del Principat, després de guanyar els dos enfrontaments en la repesca, el primer per un ajustat 1-0 i el segon per Hantei (decisió arbitral 3-2 després d’empatar el combat a zero).


Per acabar, David de Luca, Ian Marcos, Jordi Zanón i Pol Mansilla també van prendre part en la competició, registrant dues cinquenes places (Marcos i Zanón) i quallant unes bones actuacions generals. D’aquesta manera, els joves karatekes del Principat continuen sumant experiència de cara a les pròximes cites del calendari. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT