PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc espera els resultats de Maric i Luz

Els jugadors coneixeran el seu estat de forma una vegada passades les proves mèdiques

Per El Periòdic

Luz en una jugada de l’últim partit al Poliesportiu contra el Càceres.
Luz en una jugada de l’últim partit al Poliesportiu contra el Càceres. | César de Pablos - BCA

El MoraBanc continua a l’espera per saber l’abast de les molèsties que arrosseguen dues de les peces clau en els esquemes de Natxo Lezkano, com són Marin Maric i Rafa Luz. En el cas de Maric, aquest va haver de ser substituït quan només s’havien disputat cinc minuts de l’últim duel de lliga, contra el Zunder Palència a domicili. El pivot va caure malament i va patir una torçada al turmell, la qual cosa no li va permetre tornar a la pista, i va haver de sortir amb crosses del pavelló després de veure la primera derrota de l’equip.


Pel que fa a Luz, aquest fa algunes setmanes que arrossega molèsties, derivades en un primer moment per unes sobrecàrregues. El brasiler ha anat disputant minuts a poc a poc, però contra el Palència ja es va aturar completament, i és que Lezkano ja va advertir que no tenia gens de pressa a l’hora de recuperar jugadors.


Segons ha explicat el club a aquest mitjà, tant a Maric com a Luz se’ls realitzaran les proves pertinents per tal de conèixer l’abast dels mals i tenir un diagnòstic clar. El base podria arribar per al dissabte, però el cas de Maric podria allargar-se bastant més. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT