PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Comitè de competició dictaminarà sentència

La baralla produida en el FS la Massana-CE Carroi podria tenir conseqüències

Per El Periòdic

Un instant de la batussa en el FS la Massana-CE Carroi del dissabte.
Un instant de la batussa en el FS la Massana-CE Carroi del dissabte. | MARVIN ARQUÍÑIGO

El Comitè de competició serà l’encarregat d’establir les conseqüències que tindrà la batussa que es va viure en finalitzar el partit de la Lliga Unida entre l’FS la Massana i el CE Carroi el passat dissabte. Així doncs, l’entitat actuarà d’acord amb el criteri dels professionals que la formen, tenint en compte dos aspectes.


Per una banda, l’acta del partit, redactada per l’àrbitre, establirà les sancions pertinents que en aquesta hagin quedat reflectides d’acord amb la normativa futbolística establerta. Tanmateix, per un altre costat, el jutge podria actuar d’ofici si ho creu necessari en cas de rebre o veure altres proves o documents gràfics referents a la batussa. En aquest cas, els diferents vídeos que s’han anat compartint per les xarxes socials podria servir per eixamplar les sancions més enllà de l’acta arbitral.


Ambdós clubs, per normativa, tenen fins a 48 hores (laborables) per fer les al·legacions que creguin oportunes, les quals també seran estudiades pel Comitè de competició. Segons ha pogut saber aquest mitjà, tant l’FS la Massana com el CE Carroi tindrien intencions de presentar aquestes al·legacions. Així doncs, la decisió del comitè podria allargar-se fins dijous a la tarda.


Finalment, fonts d’EL PERIÒDIC han confirmat que els treballadors de l’empresa de seguretat que es trobaven en el partit sí que haurien trucat a la Policia fins en dues ocasions, no havent rebut cap resposta per part dels cos de seguretat, els quals no van actuar en el conflicte. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT