PUBLICITAT

Andorra la Vella

Aprofitar el moment

L’FC Andorra s’enfronta al Saragossa a la Romareda només tres dies després de tornar al camí de la victòria

Per David Sansaloni

Els jugadors de l’FC Andorra durant l’últim entrenament d’ahir abans de marxar cap a Saragossa.
Els jugadors de l’FC Andorra durant l’últim entrenament d’ahir abans de marxar cap a Saragossa. | @FCANDORRA

L’FC Andorra, sense temps per digerir l’última victòria aconseguida a LaLiga SmartBank per 3-0 contra la Ponferradina, torna a la competició tres dies després. En aquest cas, l’escenari serà molt diferent, i és que lluny del caliu de l’afició tricolor serà el Reial Saragossa qui rebi els jugadors dirigits per Eder Sarabia. La Romareda, un dels estadis més grans de la Segona Divisió, serà l’encarregada d’acollir aquesta 14a jornada de lliga, a partir de les 16.15 hores, en la qual es veuran les cares dos equips que tenen ganes de consolidar, d’una vegada per totes, la bona dinàmica que van poder començar la setmana passada.


Els andorrans van poder acabar amb la mala fortuna que arrossegaven en golejar la Ponferradina amb un hat-trick de Carlos Martínez. Fins al moment, quatre setmanes sumaven els del Principat sense guanyar ni marcar un sol gol. És per això que, tot i la rapidesa amb la qual s’ha de fer el canvi de xip, l’FC Andorra busca una nova victòria que reafirmi la feina que s’està portant a terme, tal com ja va explicar Sarabia.


D’altra banda, el Saragossa està mostrant-se com un equip més aviat irregular. Els de Juan Carlos Carcedo van guanyar a domicili per 0-2 contra el Tenerife en l’última jornada, però també arribaven de caure contra el Granada una abans, per 1-0. Només dos punts separen un equip i l’altre. Els tricolor són 11ns amb 18 punts, mentre que els saragossans són 13ns amb 16 punts.


«El vestidor està eufòric, han entrenat molt bé sense tenir massa temps per preparar el duel, però sabem el que ens trobarem», va declarar Sarabia, mentre afegia que el Saragossa «és un dels històrics del futbol espanyol».

 


Escenari especial

 

La Romareda està preparada per acollir un partit que serà d’allò més especial en molts aspectes. En primer lloc, els andorrans hauran de fer front a la pressió que suposa jugar davant 30.000 persones que poden acudir fàcilment a l’estadi. Més enllà d’això, ambdós conjunts arriben sense temps de preparació, i és que igual que l’FC Andorra, el Saragossa també ha patit un llarg viatge, en aquest cas des de Tenerife.


«L’aspecte mental serà clau, més enllà del físic», va dir el tècnic basc. Tanmateix, «si volem que ens surtin les coses bé, haurem de saber portar tot el que passarà durant la trobada, la qual tindrà moments que ens exigirà moltíssim». Per a Sarabia serà una setmana «meravellosa», en la qual «ens enfrontarem a dos gegants com el Saragossa i el Racing».


Finalment, també destaca un nom propi: Marc Aguado. El jugador, pertanyent a l’entitat manya i cedit aquesta temporada, podria gaudir de minuts davant el seu equip. No obstant això, Sarabia no va donar pistes sobre la titularitat del migcampista, que igual que els seus companys estarà acompanyat per un centenar d’aficionats tricolor. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT