Cachafeiro frega el doble podi a València abans del títol murcià

Amb bones sensacions, el petit pilot andorrà tornarà a competir el 19 i 20 de novembre

Tony Cachafeiro, en la cursa d’ahir.
Tony Cachafeiro, en la cursa d’ahir. | Cachafeiro Comunicación

El pilot andorrà Tony Cachafeiro, de només nou anys, ha posat punt i final als campionats regionals valencià i català fregant un doble podi, i ja està plenament centrat en la pugna pel títol del regional murcià.

El campionat valencià i català van compartir escenari en aquest últim cap de setmana d’octubre. El kartòdrom internacional Lucas Guerrero de Xiva, a l’oest de València, va ser el circuit que va servir per computar per a tots els participants per al certamen valencià i per a alguns d’ells, entre els quals Cachafeiro, els mateixos resultats van valer per al català.

En la seva tercera prova amb l’equip Kart Republic, l’andorrà Cachafeiro va finalitzar en quarta posició les dues carreres que van computar per al campionat català, i 12è en totes dues ocasions per al valencià.

Amb bones sensacions –tant de Tony com dels caps de l’equip Kart Republic– serviran per a portar al jove andorrà cap al mes de novembre, quan el cap de setmana del 19 i 20 juga el paper de favorit per a tancar la temporada en gran amb el títol regional murcià.