PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Kike Pisco acaba en 38a posició de la general d’entre 57 països

El pilot afirma que «hem treballat molt per arribar-hi i hem pogut saber el nostre nivell competitiu»

Per El Periòdic

La representació andorrana, en plena competició.
La representació andorrana, en plena competició. | ACA Esports

Octavio Pisco (Kike Pisco), el pilot andorrà de Sim Racing que ha representat el Principat als FIA Motorsport Games 2022 (FMG 2022), un dels esdeveniments més important de motorsport, va aconseguir arribar a la semifinal de la competició i finalitzar 38è de la general d’un total de 57 països que es van donar cita a Marsella (França) per disputar l’eSports Fanatec Cup.

La Digital Cup dels FIAMG 2022, segons va informar ahir ACA Esports en un comunicat, es va organitzar com una competició eliminatòria en diverses etapes: classificacions, quarts de final, darrera oportunitat, semifinals i final.

L’escenari de les proves va ser el circuit Paul Ricard/SRO Race Center. En concret, el Mistral Hall per a la disciplina de motorsport digital, i la plataforma de competició va ser Assetto Corsa Competizione. El representat andorrà va triar el cotxe de competició Porsche 911II GT3 R.

Octavio Pisco va afirmar que «hem treballat molt per arribar-hi i no només hem assolit l’experiència de la preparació, sinó també l’experiència de participar en un esdeveniment internacional d’aquesta magnitud, a l’hora de saber en quin nivell competitiu estem».
L’automobilisme virtual és una disciplina que està creixent de manera ràpida en la Federació Internacional de l’Automòbil (FIA), que la va certificar el 2018. Sovint, de la comunitat de corredors en línia d’arreu del món surten pilots de carreres de la vida real.

La Digital Cup és part dels FIA Motorsport Games, un esdeveniment multidisciplinari que la federació internacional va organitzar per primera vegada a Roma el novembre de 2019 i en què aquest any participen un total de seixanta pilots.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT