PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sant Julià destina 22.800 euros més al vial de Nagol

La causa ha sigut un imprevist sorgit durant l’execució dels treballs

Per El Periòdic

Sant Julià de Lòria destinarà prop de 22.800 euros més a les obres d’eixamplament de la carretera de Nagol arran d’uns fets sobrevinguts que han sorgit durant l’execució dels treballs. Segons va explicar a l’ANA el cònsol major lauredià, Josep Majoral, en el decurs de l’obra va sorgir «un imprevist» que va obligar a dur a terme l’ampliació d’uns murs que inicialment no estaven previstos, però que finalment es van haver de començar a fer. Els treballs suplementaris s’han adjudicat a Progec i tindran un termini d’execució de 60 dies.

Concretament, durant les obres d’eixamplament s’ha constatat la necessitat de construir uns murs per canalitzar un torrent ubicat a la part alta de la carretera. 

Amb tot, Majoral va recordar que els treballs de millora d’aquest tram de la xarxa viària laurediana eren «una necessitat», ja que s’aconsegueix donar més seguretat en aquest tram i els veïns van mostrar la seva satisfacció. En aquest sentit, va aprofitar per agrair el detall dels privats de cedir de manera gratuïta aquests espais per tal de millorar la circulació en aquesta carretera.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT