PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sense descans

Amb poc marge per celebrar la gran actuació de Carlos Martínez, l’FC Andorra ja té al cap el Saragossa

Per Albert Belis

El vestidor sencer va aplaudir els tres gols de Carlos Martínez.
El vestidor sencer va aplaudir els tres gols de Carlos Martínez. | FC Andorra

La Lliga Smartbank no dona treva, ja que en pocs dies es disputaran dues jornades consecutivament, aprofitant la festivitat de Tots Sants de demà. Així, sense pràcticament descans i temps de pair la victòria de dissabte davant la Ponferradina, amb tres gols de Carlos Martínez, l’equip tricolor ja ha d’afrontar un desplaçament que no és precisament fàcil: contra el Saragossa a la Romareda (demà, 16.15 hores). Tot i el prestigi dels aragonesos, molts anys a Primera Divisió, actualment es troba per sota de l’FC Andorra en la classificació, a dos llocs i a dos punts de distància.

«Tots els que no van jugar dissabte ja estaven entrenant després del partit, perquè no tenim massa temps», va recordar l’entrenador tricolor, Eder Sarabia. A més, «ells venen d’una bona victòria a Tenerfie, que els hi haurà donat molta força, i la veritat és que m’encanta poder anar a la Romareda, un gran camp, amb molts records, tot i que només hi he estat un cop, però el relaciono amb un munt de vivències familiars, de finals de Copa, on es respira futbol per tots cantons i on segur que veiem un gran partit, perquè els dos equips hi arribarem reforçats i amb les coses ja bastant clares», va assegurar el tècnic basc.

Sobre el gran partit de dissabte de Carlos Martínez, amb tres gols, Sarabia va afirmar que «s’ho mereix, perquè és un d’aquests jugadors que són un exemple en aquest equip, està treballant enguany com el que més, tot i haver perdut una mica de protagonisme perquè hi ha més competència, però ha d’estar preparat i gaudir-ho, ja que probablement seran els seus darrers anys de futbol». 
El protagonista també va parlar després del partit sobre la seva gran actuació. «Dissabte va ser un dels dies més feliços de la meva carrera dins un camp de futbol, i no només pels gols, que és clar que ajuden, sinó per veure els companys com s’alegren per tu, et diuen que t’ho mereixes i estan veient tota la feina que hi ha darrere», així que «estic més feliç per com d’estimat em sento dins del vestidor que pels gols», va revelar.

El fet de portar moltes jornades sense marcar un gol no li havia generat ni ansietat ni preocupació, però «sí que t’ocupa», ja que «he viscut tota la vida dels gols i per això la confiança es veu afectada», així que «em vindrà molt bé per tornar a creure amb mi», perquè «em faltava una mica». A més, va afegir el davanter tricolor, «des que vam pujar m’ho he pres més seriosament que altres anys, m’estic esforçant més i, en canvi, m’estava costant més aconseguir la recompensa, però al final ha arribat i de cop, amb tres gols».

PUBLICITAT
PUBLICITAT