Carlos Martínez fa volar l'FC Andorra (3-0)

El 10 tricolor fa hat-trick davant d'una Ponferradina atordida

Carlos Martínez celebra un dels seus gols.
Carlos Martínez celebra un dels seus gols. | FC Andorra

L'FC Andorra ha tornat a guanyar després de quatre jornades registrant un empat i tres derrotes consecutives. Els d'Eder Sarabia s'han imposat per un contundent 3-0 a l'SD Ponferradina, trencant també amb la manca de gol dels tricolor, que no veien porteria des d'aquella darrera victòria de l'1 d'octubre, per 3-1 contra el Llevant. A més, aquest triomf té nom i cognom, Carlos Martínez, ja que el capità ha aconseguit una d'aquelles fites per emmarcar: el hat-trick.

Els andorrans han saltat al terreny de joc concentrats i amb els deures clars. I aquesta idea definida s'ha vist plasmada des del primer minut amb bon joc, possessió de la pilota, i ocasions de gol. Almpanis ha tingut la primera al minut 5, amb un xut que ha acabat al lateral de la xarxa. Però en la segona no hi ha hagut compassió, i al minut 7, Martínez ha aprofitat una centrada del mateix Almpanis per estrenar-se com a golejador a la categoria.

Aquest gol ha tret la pressió per la manca d'encert de les espatlles dels tricolors, que lluny d'acomodar-se, s'ha mantingut decidit. I per això, el segon no s'ha fet esperar. La connexió Almpanis-Martínez s'ha tornat a lluir, i aprofitant una canonada del primer, el 10 ha estat espavilat i l'ha enviat al fons de la xarxa al minut 21.

La Ponferradina ha fet un intent de reaccionar a aquest segon gol, però l'aproximació ha quedat tot just en prova. Els de Sarabia han mantingut el control del partit sense gaire oposició dels visitants, ensopits i a l'ombra dels locals, tot i un últim intent abans del descans, que arribava amb el 2-0 al marcador.

A la represa, els visitants han fet canvis a les seves files per mirar de reconduir el partit. I malgrat que inicialment han aconseguit guanyar pilota, els andorrans han recuperat de seguida la batuta del joc i les ocasions. Han fet avisos seriosos Mika Mármol i Sergio Molina, però el dia d'avui, la porteria estava reservada amb exclusivitat per a Martínez. El tercer s'ha fet realitat amb una jugada marca de la casa: control de qualitat d'Almpanis, assistència d'Héctor Hevel, i cop suau però precís del capità que ha col·locat el 3-0 definitiu al lluminós.

Ara, els de Sarabia tindran tot just dos dies per preparar el següent partit, que es disputarà el dimarts, coincidint amb la festivitat de Tots Sants, a l'estadi de la Romareda del Saragossa.