PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Los Secretos fan vibrar el públic amb els seus temes més emblemàtics

L'Ordino Clàssic continuarà al mes de novembre amb l'actuació a càrrec de Northern Cellos

Per El Periòdic

Un moment del concert de Los Secretos.
Un moment del concert de Los Secretos. | ANA / M.F.

Temes emblemàtics com Déjame, Pero a tu lado o La calle del olvido van sonar anit a l'Auditori Nacional d'Andorra a Ordino en el marc del concert que Los Secretos van oferir dins del cicle Ordino Clàssic. Ha estat la segona actuació de la cinquena edició del festival, impulsat pel comú de la parròquia i la Fundació Crèdit Andorrà.

A més de repassar els seus temes més emblemàtics davant un auditori ple, la banda va interpretar cançons més noves en un format de sextet elèctric. Precisament, aquest format va permetre als músics oferir el millor repertori de la banda gràcies a les guitarres d'Álvaro Urquijo i Ramón Arroyo, el baix de Juanjo Ramos, el piano de Jesús Redondo, la bateria de Santi Fernández i la nova incorporació de Txetxu Altube.

Després de més de 40 anys d'història, el grup continua fidel al seu estil country i rock que ha fet vibrar els seus fans. La formació porta quatre dècades dalt els escenaris i continua oferint gires com la que ahir va fer parada a Ordino. I és que, tal com va comentar Álvaro Urquijo, líder de la banda i membre fundador, "en un moment tan important com el d'ara, després del que hem viscut, volem reivindicar la necessitat de seguir sempre endavant i no deixar-nos vèncer pels obstacles, i oferir la nostra música com una eina realment útil i a l'abast del públic".

L'Ordino Clàssic continuarà al mes de novembre amb l'actuació a càrrec de Northern Cellos amb el concert Let's Rock, Let's Dance... Let's Cello!. Serà el dia 25 a les 21.00 hores a l'Auditori Nacional. Ja al desembre, es podrà gaudir d'un sextet de violoncels de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra amb Un concert de conte, que s'oferirà el dia 18 a les 12.00 hores, també a l'auditori. I per cloure el cicle, el tradicional Concert de Cap d'Any sota el títol Passions vieneses, una particular història del concert d'Any Nou a Viena, el dia 1 de gener a les 19.00 hores, segons va informar l'ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT