PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Canillo estudia la instal·lació d’una passarel·la al Tarter

Es col·locaria de forma provisional per agilitzar el trànsit i donar seguretat

Per El Periòdic

Un instant de la sessió de Consell de Comú, celebrada ahir.
Un instant de la sessió de Consell de Comú, celebrada ahir. | Comú de Canillo

El Comú de Canillo va celebrar ahir un Consell de Comú extraordinari amb caràcter d’urgència en el qual es va aprovar la dotació pressupostària per licitar l’arrendament d’una passarel·la provisional de vianants que permeti agilitzar el trànsit de vehicles i el pas dels usuaris a peu a la zona d’El Tarter. Es tracta d’una prova pilot que tindrà lloc durant l’hivern coincidint amb la temporada alta per la neu. El lloguer de la infraestructura per aquest període tindrà un cost de 45.000 euros, i s’instal·laria abans o després de l’encreuament de la carretera general amb l’entrada a la Pleta d’El Tarter. 

La corporació valorarà les propostes dels tipus de plataformes aèries de les empreses abans de prendre una decisió definitiva, tot i que la voluntat és que a llarg termini es condicioni un pas soterrani per disminuir l’impacte paisatgístic.

A més, es va aprovar un suplement de crèdit per fer front a les despeses derivades dels treballs per a realitzar proteccions a la carretera de Montaup per un import de 375.000 euros, i un altre de 100.000 euros per als treballs d’obra civil de la canalització d’aigua potable a la zona d’Incles. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT