PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’espectacle ‘Arrels d’arreu’ arriba a la sala Prat del Roure

La funció tindrà lloc el 12 de novembre a Escaldes-Engordany

Per El Periòdic

Un instant de la representació d’’Arrels d’arreu’.
Un instant de la representació d’’Arrels d’arreu’. | Jocand

La Jove Companyia Nacional d’Andorra (Jocand) emparada per l’Escena Nacional d’Andorra i el Comú d’Escaldes-Engordany posen a la venda les entrades per l’espectacle Arrels d’Arreu a la Sala Prat del Roure. Es tracta d’una representació de creació dirigida per Ester Nadal que gira al voltant de la nostra identitat i la memòria dels avis i les àvies.

Aquest és el segon muntatge de la companyia que ja s’ha pogut veure a la Massana, Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella i ara arriba a Escaldes-Engordany, amb la voluntat de continuar apropant el teatre als joves de tot el país. Pel que fa a aquest passi, la representació tindrà lloc el dissabte 12 de novembre, a les 19.00 hores i les entrades ja es poden adquirir a l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany i a l’entrada de l’espectacle. El preu del tiquet fins a 30 anys, és de tres euros i l’entrada general és de cinc euros.

Pel que fa a la sinopsi de l’obra, Arrels d’Arreu és una mirada cap a la generació dels padrins: les seves músiques i les seves maneres de fer per ser conscients que no hi ha tantes diferències generacionals. La forma ha pogut canviar, però en el fons els anhels i els desitjos continuen sent gairebé els mateixos que en la societat actual. Es tracta sobretot d’un homenatge a cada un de nosaltres des de la consciència que som arrels d’arreu del món, dels que s’han desplaçat per venir aquí i també dels que van haver de marxar a buscar el pa a altres terres. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT