PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Torna la mostra de productes agrícoles

Estarà oberta al públic entre avui i dilluns a illa Carlemany

Per El Periòdic

La mostra en edicions anteriors.
La mostra en edicions anteriors. | ST

La desena edició de la Mostra de Productes Agrícoles i Artesans d’Andorra s’inaugura avui a illa Carlemany. La iniciativa pretén donar a conèixer els productes alimentaris que es produeixen a les explotacions agràries i apícoles del país, així com petites empreses que elaboren productes alimentaris i altres tipus de productes artesanals.

La mostra estarà oberta al públic aquest dissabte, demà i dilluns, d’11.00 a 21.00 hores. Està dirigida específicament als turistes, que visiten en gran nombre el Principat aprofitant el pont de Tots Sants, però també és una ocasió perquè molts residents descobreixin o s’aprovisionin de productes autòctons només disponibles en algunes botigues o en determinats córners especialitzats d’alguns centres comercials.

Enguany hi ha representades a la mostra les cerveses de Cervesa Alpha, la xocolata de Xocland, els cosmètics de Pocions de Lluna Nova, els dolços de Pastisseria Estopiñán, la Ratassia de la Carmeta i l’hidromel d’Asgard, a més del 'food truck' de Lluís Dejuan, aparcat a l’entrada del centre comercial a l’avinguda de Carlemany, on es poden comprar embotits, mels, confitures, melmelades i diversos tipus de cerveses.

PUBLICITAT
PUBLICITAT