PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La tradició dels panellets uneix petits i grans d’Ordino

El programa de Tots Sants s’allargarà fins al dia 4 de novembre

Per El Periòdic

Dos dels assistents al taller de panellets.
Dos dels assistents al taller de panellets. | ANA / M.P.

Una desena de persones d’Ordino van participar ahir en el taller intergeneracional de panellets, una proposta organitzada per la casa pairal de la parròquia i el Punt d’Informació Juvenil (PIJ) que es repeteix aquest any i que té com a objectiu refermar la bona sintonia entre grans i joves, passant l’estona al voltant d’una mateixa activitat. 

Sota les directrius del pastisser Pau Pascó, els participants van elaborar els seus propis panellets des de zero seguint una recepta saludable. Precisament, una de les finalitats de la iniciativa és oferir eines per cuinar tenint cura de la salut, però sense prescindir de la tradició.

L’activitat s’emmarca dins del programa de Tots Sants d’Ordino, un esdeveniment que s’allargarà fins al 4 de novembre. De fet, durant aquests dies, el PIJ ofereix diferents propostes, si bé la cita principal del programa serà la festa de Halloween del 31 d’octubre, amb un taller de maquillatge i d’elaboració de galetes de terror.

A més a més, la corporació també ha previst accions per als infants, que es podran adreçar a La Capsa per a participar en el taller Fem volar les escombres i les aparquem. Finalment, la festa de la Castanyada, en la vigília de Tots Sants, se celebrarà a Ordino de forma popular, també el dilluns 31, a les 18.30 hores a la plaça Major. En aquesta edició, cal destacar que hi haurà l’actuació del Duet Làser per amenitzar la festa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT