PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Bon inici de Cardelús al circuit de València

El pilot és tercer i quart als entrenaments lliures

Per El Periòdic

Cardelús durant els entrenaments d’ahir.
Cardelús durant els entrenaments d’ahir. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús va començar amb bon peu la visita al circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana, que aquest cap de setmana acull l’última prova de la temporada del Moto2 European Championship. La seva millor volta d’ahir va ser un temps d’1.35.917 que va aconseguir a la primera sessió del dia. Ja en la segona, l’andorrà va establir un 1.36.027 com a millor registre. D’aquesta manera, al matí va ocupar el tercer lloc, a menys de dues dècimes de segon del primer classificat, i a la tarda va ser quart a només dues dècimes.

Xavi Cardelús: «Al llarg dels entrenaments lliures hem fet un bon treball, tant pel que fa a la velocitat com al ritme de cursa que pot estar al voltant del 36 baix. De fet, he estat rodant en 36 baix al llarg de tota la meva segona sortida a pista a la segona sessió. Al matí hem treballat amb neumàtics nous i a la tarda ho hem fet amb neumàtics usats i, tot i això, m'he quedat a dues dècimes dels més ràpids que han sortit amb goma nova. Estic content de com han anat les coses. Demà serà molt important aconseguir una posició al Top5 per sortir a la primera o la segona línia de la graella de la cursa de diumenge i evitar les possibles complicacions dels primers revolts».

Avui es faran les dues sessions d'entrenaments classificatoris per definir les posicions de la graella de sortida. Aquestes sessions començaran a les 11:30 hores i les 14:50 hores respectivament. La cursa de diumenge està programada per a les 13:00 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT