PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El sènior femení del VPC es prepara per començar el seu camí a la DHC

Les tricolor disputen per primera vegada en la seva història la màxima categoria catalana

Per David Sansaloni

Les jugadores del VPC durant un partit aquesta temporada.
Les jugadores del VPC durant un partit aquesta temporada. | VPC Andorra Rugby XV

L’equip sènior femení del VPC ja coneix quins seran els seus rivals a la Divisió d’Honor Catalana (DHC). Les andorranes, que disputaran per primera vegada en la seva història la màxima categoria de la regió, es veuran les cares amb l’RC Hospitalet, el CE Inef Lleida, el CN Poblenou, el CEU i la UE Santboiana. La competició regular començarà el pròxim dia 6 de novembre, en una jornada on les tricolor s’enfrontaran amb la UE Santboiana a Prada de Moles.


En total, els aficionats gaudiran de 10 jornades (cinc partits a anada i tornada) que posaran punt final el dia 12 de març de l’any vinent, per deixar lloc a les semifinals de la categoria, que seran el dia 26 de març i, finalment, la final, el 2 d’abril.


«Jugar la DHC és un reflex de tota la feina que portem fent els últims anys, i l’equip continua evolucionant favorablement», va dir l’entrenador, Dani Raya, mentre afegia que «haurem de lluitar contra equips de més entitat que ens exigiran més físic, més nivell de joc, i serà molt diferent del que vam veure l’any passat, quan vam sortir invictes».


Tanmateix, el tècnic no vol relaxacions i s’augmentarà el volum de treball d’acord amb la categoria. «Les noies són conscients d’on estem, saben que no està tota la feina feta i tenen més ambició que mai», va assenyalar Raya sobre un conjunt que continua evolucionant. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT