PUBLICITAT

Andorra la Vella

Necessitat de guanyar

L’FC Andorra rep la Ponferradina amb el desig de canviar el camí

Per David Sansaloni

Els jugadors de l’FC Andorra en un entrenament a l’Estadi Nacional aquesta setmana.
Els jugadors de l’FC Andorra en un entrenament a l’Estadi Nacional aquesta setmana. | @FCANDORRA

L’FC Andorra torna a l’Estadi Nacional en una jornada que es planteja clau perquè l’equip capgiri la situació negativa que arrossega des del partit contra el Llevant en la jornada 4. Des d’aquell moment, el conjunt tricolor no sap el que és guanyar i ara rep l’SD Ponferradina avui, a partir de les 14.00 hores, amb l’objectiu principal de brindar una nova alegria a la seva afició.


«L’equip ha fet mèrits per aconseguir més punts en els últims partits, i és clar que volem tornar a guanyar», va declarar Sarabia, mentre afegia que «la victòria és necessària per reforçar tota la feina que estan fent els jugadors, independentment de la classificació». El tècnic va admetre que durant aquesta última setmana d’entrenaments s’han estat analitzant les errades comeses les darreres setmanes «i ens seguim lamentant perquè hem estat fins en termes generals, però ens han condemnat jugades puntuals».


Els tricolor sortiran demà a la gespa del Nacional «mantenint al marge els resultats i la classificació. El més important és estar fresc mentalment, analitzar el rival i tenir clar de quina manera podem fer mal i estar preparats pel que ens puguin presentar», va dir Sarabia. Per la seva part, l’SD Ponferradina arriba en hores baixes, amb alguns dels seus jugadors més rellevants descartats per lesió, i amb una dinàmica negativa, ja que no coneixen la victòria des del passat mes de setembre.


No obstant això, «pensar que la Ponferradina arriba en un mal moment no ens servirà de res, sinó més aviat al contrari», va comentar el tècnic basc, que també va fer referència a l’estat de forma de Sinan Bakis. Després de no veure porteria tot i haver tingut les ocasions més clares, Sarabia va ser clar en assenyalar que «no estic preocupat perquè sé que farà molts gols. Ja li vaig dir que m’interessa més que jugui per l’equip que no pas qui finalitzi les jugades».
Els andorrans ocupen la 12a posició i els de Ponferrada la 18a, en un duel que serà clau per ambdós. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT