PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Patrick Pelegrina registra dos rècords d’Andorra

El nedador signa una gran actuació a la Copa Catalana

Per El Periòdic

Pelegrina en una imatge d’arxiu.
Pelegrina en una imatge d’arxiu. | FAN

Els nedadors andorrans Aleix Ferriz, Patrick Pelegrina, Tomàs Lomero i Bernat Lomero van participar en la Copa Catalana Absoluta de clubs de natació de Primera, Segona i Tercera Divisió. En aquest cita, i a títol individual, Pelegrina va registrar l’actuació més destacada dels competidors de la Federació Andorrana de Natació (FAN), amb quatre noves marques en cinc proves que van derivar en dos rècords d’Andorra i dues millors marques personals.


El tricolor va encetar la competició amb una millor marca personal i un temps de 51.35 en la primera posta del relleu dels 100 metres lliures. Posteriorment, va signar un rècord d’Andorra a la prova dels 100 metres braça amb un crono d’1.00.82, superant la marca anterior, que ja era seva, que estava en 1.00.93. Pel que fa a la prova dels 200 metres braça, Pelegrina va millorar el seu millor registre amb un temps de 2.17.79, i en els 100 metres estils va assolir un altre rècord d’Andorra, amb un crono de 56.22, rebaixant la seva marca de 57.32.


Pel que fa a la classificació per equips, el CN Mataró va acabar en sisè lloc, un resultat que li va servir per mantenir la permanència. D’altra banda, el CN Lleida va acabar primer del grup i, per tant, torna a la Primera Divisió catalana de clubs. La competició va servir perquè els nedadors tricolor continuen la seva preparació de cara a les pròximes cites internacionals, així com per permetre als tècnics de la FAN continuar amb la supervisió dels competidors que no acostumen a entrenar al país. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT