PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez venç amb solvència a les Franqueses del Vallès

L’andorrana es desfà de l’espanyola Aliona Bolsova en dos sets (6-4/6-2)

Per David Sansaloni

Jiménez durant la final a l’W25 de Loulé (Portugal).
Jiménez durant la final a l’W25 de Loulé (Portugal). | Raquetc

Vicky Jiménez continua amb la velocitat de creuer posada i ahir no va tenir problemes en passar per sobre la tennista espanyola Aliona Bolsova en dos sets (6-4/6-2). A la tricolor li va valer poc més d’una hora per guanyar la seva rival i aconseguir el passi a la següent ronda de l’W100 de les Franqueses del Vallès.


El nivell demostrat per Jiménez va ser molt alt, dominant la posició a la pista en tot moment i castigant Bolsova amb cops potents. L’andorrana va arriscar quan s’havia de fer i va aturar el ritme com millor li anava, proposant un joc gairebé més mental que físic, tot i que en aquest darrer aspecte també es va mostrar molt superior.


Per segona setmana consecutiva, la tennista del Principat es col·loca entre les vuit millors jugadores d’un torneig, i ja és el quart partit consecutiu en el qual guanya en sets continus. Des de la seva bona actuació a l’WTA250 Hana Bank Korea Open (Seül) i la seva victòria a l’W25 de Loulé (Portugal), l’andorrana no ha aturat la festa i continua amb pas ferm a les Franqueses.


No obstant això, els quarts de final del torneig suposaran un nou repte per a la jove, ja que es veurà les cares amb la russa Erika Andreeva (de 18 anys i número 129 del rànquing WTA). Andreeva arriba de vèncer l’espanyola Marina Bassols en el tie break (1-6/6-3/6-7). 

PUBLICITAT
PUBLICITAT