PUBLICITAT

Gutiérrez fa ple de victòries i s'endú el títol a les G.SèriesBPA

  • Ha guanyat les cinc curses i ni una altra estrella com és Carlos Sainz ha pogut amb ell
EL PERIÒDIC
PAS DE LA CASA

Periodic
Gutiérrez amb Ferran i Joel Font, els que van copar el podi de dissabte Foto: JAS

L'Automòbil Club d'Andorra (ACA) ha portat estrelles de renom internacional del món del motor aquesta temporada per dotar les G.SèriesBPA de més prestigi lluny de les nostres fronteres. En les cinc proves que s'han disputat aquest any han passat pel Grandvalira Circuit del Pas de la Casa pilots com Nani Roma, Pol Espargaró, Toni Elías o en la darrera ocasió, el dissabte passat, tot un mestre com és Carlos Sainz.

Però ningú d'ells ni clàssics del nostre país com Ferran Naudi, Joel Font, Ferran Font i Gerard de la Casa han pogut amb l'absolut dominador i de nou guanyador final: Marc Gutiérrez (Peugeot Evo VII). De nou el seu autoritarisme va ser inqüestionable: triomf per fer ple –cinc de cinc– i com és lògic, revalida el títol de manera incontestable. El pilot de Peugeot ja és tricampió.

La participació de Carlos Sainz, acompanyat pel seu fill Carlos i pel seu germà Antonio, va aportar un plus d'expectació que es va traduir en un nombrós públic; fent equip amb Ferran Font (Proto BPA) es va defensar de manera digna en un terreny totalment contrari al que va tastar el primer mes de l'any al Dakar i van aconseguir el segon lloc. Joel Font (Peugeot Evo VIII) va ser el tercer i per a ell correspon el segon lloc del podi en la general en detriment de Ferran Naudi, finalment tercer a només dos punts després del discret sisè lloc aconseguit ahir.

DUEL ENTRE ELS SAINZ / Una de les perles de la cinquena i última cita de les G.SèriesBPA va ser veure el duel insòlit en les finals entre Carlos Sainz i el seu fill, gràcies al format de la competició. Per arrodonir l'espectacle no podia fallar Albert Llovera, ara epicentre mediàtic de la informació que no va perdre l'oportunitat d'exhibir-se davant el seu públic després de la presentació del seu darrer llibre, No Limit.

En 2RM va vèncer Oriol Sala (Citröen) però el campió ha estat Simó Sala (Volkswagen), amb un punt més que Joan Vinyes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT