PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS presenta una esmena a la totalitat al Projecte de llei de la biomedicina

Vela demana el parer del Govern sobre les entitats vinculades a la salut mental

Per El Periòdic

Susanna Vela.
Susanna Vela. | PS

El Consell General ha admès a tràmit i publicat l'esmena a la totalitat al Projecte de llei de recerca en l'àmbit de la salut i la biomedicina presentada pel Grup Parlamentari Socialdemòcrata, i més concretament, pels consellers generals Pere López, Judith Salazar i Susanna Vela. Així es va fer comptar en el Butlletí del Consell General, on s'especifica que també s'han presentat dues esmenes més per part del Grup Parlamentari Demòcrata i set de la consellera general no adscrita Carine Montaner, a l'articulat.

D'altra banda, la mateixa Vela va entrar a tràmit una pregunta per tal de conèixer l’opinió que té el Govern de les associacions de salut mental, va informar ahir el Partit Socialdemòcrta (PS). La demanda es formula després que el ministre Portaveu, Eric Jover, qualifiqués de «soroll» i «crítica destructiva» les manifestacions fetes des de l’Associació en Defensa dels Joves en Risc (ADJR), l’Associació de Famílies afectades per Malalties Mentals (Afmma) i Projecte Vida en relació les reunions i les taules de treball sobre salut mental i addiccions.

Concretament, Vela vol saber si el Govern es manté en l’opinió i les manifestacions fetes pel ministre Portaveu en la roda de premsa del 19 d’octubre passat. La pregunta haurà de ser resposta oralment en la propera sessió de control que celebri el Consell General.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT