PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez debuta amb regust agredolç a l’W100 de Franqueses

La tennista andorrana venç amb contundència al quadre individual, però perd als dobles

Per David Sansaloni

Jiménez durant el torneig a Loulé (Portugal).
Jiménez durant el torneig a Loulé (Portugal). | Raquetc

Vicky Jiménez va debutar ahir a l’W100 de les Franqueses del Vallès amb un regust agredolç. Per una banda, la tennista del Principat va arrasar en el seu partit individual, però no va poder seguir avançant al quadre de dobles.


En el duel referent al quadre individual, Jiménez va passar per sobre de l’espanyola Irene Burillo i només li va fer falta poc més d’una hora per deixar tancada la trobada en dos sets (1-6/2-6). D’aquesta manera, l’andorrana va mantenir la inèrcia que va agafar la setmana passada a Loulé (Portugal), torneig en el qual va aconseguir la seva segona victòria com a professional.


La jove tricolor es va mostrar sòlida i implacable sobre la pista de les Franqueses del Vallès i es va fer amb el passi als vuitens de final, on es veurà amb la també espanyola Aliona Bolsova (de 24 anys i número 190 del rànquing WTA).


Pel que fa al quadre de dobles, Jiménez va formar parella amb l’holandesa Arantxa Rus (de 31 anys i número 119 del rànquing WTA), i es van enfrontar a la dupla espanyola formada per Yvonne Cavalle-Reimers (30 anys i número 299 del rànquing WTA) i Rosa Vicens (22 anys i número 229 del rànquing WTA). El primer set va ser senzill per a l’andorrana, però les seves rivals van saber capgirar el marcador i endur-se el duel al tie break. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT