L'Andorra escala a la segona plaça en vèncer la Universitat

Salvador (dorsal 8) esmatxa en el partit d'ahir als Serradells Foto: ORIOL LLAURADÓ

El CV Andorra va aconseguir ahir una important victòria als Serradells davant del CE Universitat de València, un conjunt que ahir va deixar en evidència la seva incapacitat per matar un rival quan el tenia ferit, i amb això va donar ales als andorrans. Amb el triomf d'ahir per 3-0, l'Andorra escala fins a la segona posició de la Lliga FEV, un fet remarcable perquè les dues derrotes de dissabte i diumenge de la setmana anterior havien deixat les aspiracions una mica tocades.

Ahir el primer set tenia color valencià amb 13-21, però en un moment en què els andorrans no trobaven el punt al partit amb una sèrie de decisions arbitrals que van afectar molt els nervis dels locals, fins i tot perquè un Pequenho habitualment tranquil fos amonestat. Però tot això va venir gairebé al mateix temps que la reacció local, i així els jugadors de Lluís Hillaire van capgirar el set i es van imposar per 26-24.

En el segon parcial, els valencians van arribar també a dominar el marcador amb un 10-13, però de nou hi va haver reacció per part andorrana per aconseguir el set per 25-23. En el tercer període, la història de l'enfrontament ja va tenir un clar color local, i així el CV Andorra no es va deixar sorprendre, va vèncer per 25-21 i es va apuntar en el seu caseller una nova victòria a la Lliga FEV, la 9a, el que els situa segons a la taula amb 23 punts, dos menys que la Universitat Politècnica de València.