Pelegrina signa una bona actuació a la Copa del Món

Els de la FAN és 27è i 28è en els 100 i 50 metres braça, respectivament

Pelegrina a Berlín.
Pelegrina a Berlín. | FAN

Patrick Pelegrina va prendre part en la primera etapa de la Copa del Món FINA 2022, que va tenir lloc el cap de setmana del 21 al 23 d’octubre. La competició, que tindrà un format tríptic, continuarà després d’aquesta darrera cita de Berlín, a Toronto (Canadà) del 28 al 30 d’octubre, per acabar del 3 al 5 de novembre a la ciutat d’Indianapolis (Estats Units).

El nedador de la Federació Andorrana de Natació (FAN) va disputar dues proves en aquesta cita internacional. En la primera, i sent el seu debut, va marcar un crono d’1:01,42 en els 100 metres braça, aconseguint així una 27a posició de 58 participants. D’altra banda, un dia després va prendre part en la prova dels 50 metres braça, assolint un 28è lloc de 64 participants i aturant el crono en 27,83, quedant-se a una centèsima del seu rècord d’Andorra.