PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rubio torna a entrenar amb l’equip després de la lesió

El jugador del MoraBanc podria estar disponible pel pròxim partit de lliga

Per El Periòdic

Rubio durant la disputa del Trofeu Escaldes-Engordany.
Rubio durant la disputa del Trofeu Escaldes-Engordany. | Jonathan Gil - Comú d’Escaldes-Engordany

La infermeria del MoraBanc sembla que va buidant-se a poc a poc. L’últim a sortir ha sigut Juan Rubio, al qual ja s’ha vist treballant amb el grup durant aquesta setmana, deixant enrere la lesió que va patir a les acaballes del passat mes de setembre. El murcià arribava esplèndid al començament de la LEB Or, però es va veure obligat a aturar-se a causa d’una lesió miotendinosa en l’aductor llarg de la cama dreta, tenint un període de recuperació de sis setmanes.


«La tornada ha sigut progressiva i l’equip mèdic ha fet una gran feina. A poc a poc estic tornant al nivell desitjat», va declarar ahir Rubio després de l’entrenament amb l’equip. No ha sigut gens fàcil per a ell haver de romandre apartat, ja que «tots volem estar disponibles per a l’entrenador, i més a l’inici de la lliga, però finalment ha sigut curt i són coses del directe, com solen dir».


L’exjugador del Zunder Palència tornarà demà a la que va ser casa seva, en el partit en el qual s’enfrontaran els dos conjunts, a partir de les 21.00 hores al Pavelló Municipal d’Esports de Palència. 

 

Mekel es retira

 

El base israelià Gal Mekel va anunciar ahir la seva retirada del bàsquet als 34 anys, després d’unes últimes campanyes amb diverses lesions i problemes físics. El jugador va romandre al Principat alguns mesos durant la temporada passada, però no va demostrar ni una part del nivell que s’esperava. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT