L'empat entre Matecosa i Lusitans deixa el Pidasa líder

• El Bar la Fira cau 3-2 amb l'Encamp i se situa cuer en el play-off pel descens
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La lluita per una pilota dividida en el Matecosa-Lusitans d'ahir a Aixovall Foto: ORIOL LLAURADÓ

La lluita pel títol a la Primera Divisió nacional podia haver patit una nova revolució aquest cap de setmanai així ha estat. L'ex líder Matecosa Sant Julià va empatar amb el Lusitans la Posa i el Pidasa Santa Coloma, que no va fallar en el derbi contra l'Escale, és ara el nou líder. Queda clar que amb tres líders en les tres darreres setmanes i a falta de quatre jornades per al final del play-off la lluita pel títol ja no sap de favoritismes. Això ja no és cosa de dos. El Pidasa suma 36 punts, el Matecosa 35, el Lusitans 33 i l'Escale 27.

En la part baixa va haver-hi empat sense gols entre els dos equips que tenen mitja permanència garantida, Construccions Modernes Inter d'Escaldes i Gestions JR Principat, mentre que el duel entre els dos últims se'l va endur l'Encamp, que abandona l'últim lloc en superar el Bar la Fira Casa del Benfica per 3-2.

LUIS AVANÇA EL LUSITANS / L'empat entre lauredians i simpatitzants portuguesos podria haver tingut un resultat més sorpresa, ja que va ser l'equip de Vicens Marqués el que es va avançar en l'electrònic, amb un gol de Luis al minut 28. El Matecosa, però, va arriscar més en la segona part i va poder empatar quan faltava un quart d'hora per al final.

Quatre hores abans s'havia viscut el derbi colomenc amb la tensió i la intensitat de sempre que es va saldar amb nou targetes grogues de les quals dues van ser per a Albert Rodríguez, expulsat al minut 93. El gol del Pidasa el va fer Danilo al minut 88 que deixa a l'Escale sense opcions ja gairebé de manera matemàtica.