Les dues seleccions ofereixen un partit obert, amb moltes ocasions i gols (3-3)

Un instant del partit d'ahir.
Un instant del partit d'ahir. | FAF

ANDORRA 3 - TURQUIA 3 | FOTOS |

Andorra va demostrar ahir, en el primer partit amistós davant Turquia, que està al nivell del seu rival. Deia Talin Puyalto en la prèvia que aquest rival suposava un repte més important que els darrers amistosos i no s'equivocava el Seleccionador Nacional. Amb tot, els tricolors van estar a l'altura, en cap moment van tenir el marcador en contra i van acabar empatant en marcador (3-3) però també en ocasions.

El partit va ser molt actratiu des de l'inici, amb Turquia dominant en possessió però Andorra generant molta sensació de perill al contraatac.

L'1-0 va arribar fruit d'una errada defensiva que va aprofitar Roger per pispar-li la cartera a l'últim home dels turc i definint a l'escaire davant el porter. Era el minut 5.

Cristian Gonçalves va tenir el segon un parell de minuts després, Turquia va poder empatar en la següent acció però de nou Andorra va amenaçar amb Mesquita i Roger, en l'avantsala del 2-0. Omar Avila treu un servei de cantonada ras a la frontal i des d'allà, Arnau Rodríguez xuta de primeres a dins. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Si els primers 20 minuts van ser entretinguts, la represa va ser frenètica. De fet, Guillem Castro va trigar poc més de 30 segons en generar la primera ocasió.

Turquia va posar una marxa més per buscar fer més mal i al minut 24 va retallar diferències després d'un xut d'Adem que va aturar Aitor i el rebuig per a Umur, que va marcar a plaer.

Al minut 26, Roger no va arribar a tocar al segon pal en una jugada d'estratègia perfecta, poc després va ser Mesquita qui va xutar desviat i al 31, en una contra, Pol Villalta va assistir a Brayan Pinto perquè aquest marqués el 3-1 a plaer.

Turquia va passar a jugar amb porter jugador i dos minuts després, Adem va tornar l'emoció al marcador.

Al 37 va arribar la igualada en ple allau otomà.

Ramazan establia el 3-3 i ara era Talin qui movia peça i passava a jugar amb Guillem Castro com a porter jugador.

A l'últim minut Omar va fallar al segon pal a porta buida, Kamil va xutar al pal i a 8 segons per al final, el porter Riza va aturar un doble penal a Adrià Blat.

Així va acabar un partidàs que tornarà a repetir-se avui. Andorra i Turquia es tornaran a veure les cares en el segon amistós. Serà novament als Serradells, a les 20.00 hores.