PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús posarà punt final a la temporada al circuit de València

El pilot arriba després d’haver pujat al podi de les últimes dues curses disputades

Per El Periòdic

Cardelús durant l’última cursa disputada a Motorland.
Cardelús durant l’última cursa disputada a Motorland. | Cardelús Racing Team

El Moto2 European Championship viurà aquest cap de setmana la seva última cita de la temporada 2022 al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana, que ja va acollir la segona prova de l’any a finals del mes de maig.


Xavi Cardelús arriba a aquesta última cita de l’any després d’haver pujat al podi de les últimes dues curses disputades fa unes setmanes al circuit de MotorLand, on va aconseguir acabar tercer cadascuna de les dues proves. A més, quan el campionat va visitar València, l’andorrà també va aconseguir classificar-se tercer a l’única cursa que es va disputar aquell cap de setmana.


A la classificació provisional de l’Europeu de Moto2, el pilot andorrà ocupa el 5è lloc amb 101 punts, a 16 de la quarta posició.


«Tinc moltes ganes de competir aquest cap de setmana a València i arribo a aquesta última cita de la temporada amb grans expectatives i en un bon estat de forma, no només pels dos podis que vaig sumar a MotorLand, sinó perquè al llarg de les últimes cinc curses he pujat tres vegades al tercer calaix del podi, i les altres dues he acabat quart», va declarar Cardelús. Sobre el circuit, «m’agrada molt i sempre m’hi he sentit molt a gust». Així doncs, «pel treball que estem fent crec que hem de ser optimistes, ja que si seguim treballant com fins ara, podré tancar la temporada de Moto2 aspirant a aconseguir un bon resultat», va assenyalar el pilot tricolor. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT