PUBLICITAT

Andorra la Vella

Cande Moreno no encetarà la temporada a Zermatt

La FIS decideix cancel·lar la prova a causa de la manca de neu en algunes zones del traçat

Per David Sansaloni

Cande Moreno a Zermatt la setmana passada.
Cande Moreno a Zermatt la setmana passada. | FAE

Cande Moreno estava a l’espera de la decisió final de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) per veure si finalment es portava a terme la primera prova, que encetava la temporada, de la Copa del Món en les disciplines de velocitat. Zermatt (Suïssa) havia estat l’estació escollida per acollir la cita, però finalment la manca de neu en moltes de les zones del traçat ha fet inviable la seva organització.

D’aquesta manera, Moreno debutarà a la Copa del Món de Lake Louise (Canadà) del 29 de novembre al 4 de desembre. Mentrestant, l’andorrana continuarà entrenant a Pitztal per després marxar cap al Canadà.

«La idea és començar amb les curses de Copa del Món fins al final d'any. En no disputar-se Zermatt farem una setmana més d'entrenaments, segurament a Pitzal, i després ja aniríem al Canadà a fer 12 dies més de preparació just abans de la primera Copa del Món, a Lake Louis. En tornar seria ja Saint-Moritz, just abans de Nadal, i aquí decidirem si vaig més a la Copa del Món o a alguna cita de la Copa d'Europa, depenent dels resultats i de com estigui físicament», va explicar Moreno.

PUBLICITAT
PUBLICITAT