PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Trobada de Treball aplega 16 empreses i 160 aspirants

Els interessats van presentar la seva candidatura i passar una primera entrevista laboral

Per El Periòdic

Imatge dels participants del Job Meeting d’ahir.
Imatge dels participants del Job Meeting d’ahir. | sfga/javiladot

La Trobada de Treball de la temporada d’hivern 2022-2023, impulsada pel Servei d’Ocupació d’Andorra, ha posat en contacte a 16 empreses amb 160 persones que estan en recerca de feina o en recerca de millora del seu lloc de treball. L’acte, que va tenir lloc ahir al Centre de Formació Professional d’Aixovall, va permetre a les empreses exposar les seves necessitats contractuals i oportunitats laborals.

La jornada va començar a les 10.00 hores amb la presentació, per part de les empreses, de les oportunitats laborals que ofereixen de cara a la temporada d’hivern, així com les condicions dels llocs de treball i els requisits per accedir-hi. Posteriorment, en un espai habilitat amb estands per a cada empresa, les persones interessades van poder presentar la seva candidatura i passar una primera entrevista laboral amb els responsables de recursos humans de les empreses en què els va interessar postular.

El secretari d’Estat d’Economia i Empresa, Èric Bartolomé, va destacar l’èxit de participació d’aquesta jornada, que permet no només oferir un lloc de treball a les persones que es troben en recerca, sinó també a persones que desitgen canviar i millorar la seva situació laboral actual. La jornada, va dir el secretari d’Estat, ofereix una interlocució directa entre les empreses i els aspirants.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT