PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’embelliment floral bat rècords de participació

Encamp atorga un total de 4.325 euros en premis als 22 guanyadors

Per El Periòdic

Alguns dels premiats en el concurs amb les autoritats.
Alguns dels premiats en el concurs amb les autoritats. | Comú d\'Encamp

El Comú d’Encamp va atorgar ahir els premis de la 16a edició del concurs d’embelliment floral de la parròquia que ha comptat amb 53 participants i quatre premis fora de concurs, batent de nou el rècord de les edicions anteriors i atorgant un total de 4.325 euros en premis per fomentar l’embelliment floral per part de la ciutadania.

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, i el conseller d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura, Andreu Riba, acompanyats dels consellers comunals Xavier Fernàndez i Esther Vidal van entregar ahir els premis als 22 guanyadors que han participat al concurs i també a quatre propietaris premiats fora de concurs. Les categories d’apartaments i pisos i la de xalets i edificis s’han ampliat amb accèssits per la qualitat de les composicions presentades.

La cònsol major va felicitar a tots els participats i els va agrair la seva contribució «a ser una vila florida premiada i amb un reconeixement internacional pel treball en l’espai verd urbà». La cònsol va destacar la participació ciutadana, com per exemple el concurs «per aconseguir un entorn més cuidat». Mas també va aprofitar l’acte per agrair a tot l’equip de parcs i jardins del Comú d’Encamp la seva tasca. «El premi com a vila florida amb quatre flors d’honor és un mèrit col·lectiu, però principalment del servei de parcs i jardins i de la ciutadania i accions com la d’avui en són un bon exemple», va manifestar la mandatària encampadana.

Riba, al seu torn, va destacar que el concurs afegirà algunes novetats de cara a la propera edició i va avançar que «les flors que avui us regalem, uns pensaments taronges i liles, permetran que molts balcons estiguin en concordança amb l’estil de flor que el comú col·locarà a la via pública els propers mesos». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT