PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una trentena de propostes per a ‘Una mirada sostenible’

Les fotografies seleccionades s’exposaran al Museu de l’Electricitat de FEDA

Per El Periòdic

El cartell del concurs fotogràfic ‘Una mirada sostenible’.
El cartell del concurs fotogràfic ‘Una mirada sostenible’. | FEDA

Una trentena de persones ja han participat en el concurs fotogràfic Una mirada sostenible, el certamen organitzat per FEDA que té com a temàtica principal la sostenibilitat energètica i que encara estarà obert per a la recepció de propostes fins al pròxim 31 d’octubre a les 23.59 hores. Així, a falta de poc menys d’una setmana perquè acabi el termini de presentació de fotografies, des de la companyia es vol engrescar a tots els interessats a participar-hi per tal que mostrin a través de les imatges el seu particular prisma envers el canvi climàtic, l’acció de l’ésser humà sobre l’ecosistema, el medi ambient, la biodiversitat, l’estalvi energètic i la producció d’energia mitjançant fonts renovables. El concurs compta amb una sèrie de premis que en conjunt sumen un total de 8.000 euros i, a més, els guanyadors podran veure publicades les seves fotografies tant al calendari anual de FEDA com en una exposició que es prepararà de cara al 2023 al Museu de l’Electricitat. D’aquesta manera, el guanyador del Primer premi sostenibilitat s’endurà 1.000 euros en metàl·lic i un xec d’altres 1.000 euros en material fotogràfic.

A més a més, hi haurà dues mencions especials a les millors fotografies sota les temàtiques Andorra i Sostenibilitat i Energia i Sostenibilitat. Aquestes mencions especials atorgaran 1.000 euros de premi (500 euros en efectiu i un xec de 500 euros per a material fotogràfic), i també formaran part de l’exposició al Museu de l’Electricitat i del calendari de FEDA 2023.

Finalment, el jurat, entre el qual hi haurà el fotògraf James Whitlow Delano –responsable de la darrera exposició del Museu de l’Electricitat Un planeta submergit pel plàstic– seleccionarà una vintena de fotografies per tal de completar l’exposició, les quals s’enduran un premi de 200 euros cadascuna. 

Està previst que l’acte d’entrega de premis se celebri el pròxim 30 de novembre. Tota la informació addicional per participar en el concurs es pot trobar al web www.unamiradasostenible.ad. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT