PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes-Mercader s’alcen com a campions d’Europa

L’equip Suzuki Ibèrica repeteix títol en la seva segona temporada al circuit

Per El Periòdic

Mercader (esquerra) i Vinyes (dreta) celebren el títol de campions.
Mercader (esquerra) i Vinyes (dreta) celebren el títol de campions. | FotoEsport

Joan Vinyes i Jordi Mercader van assolir l’objectiu al volant del Suzuki Swift R4lly #107 i es van proclamar campions d’Europa de l’ERC Open. La dupla va arribar al podi final del 57 Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada, situat a Salou, en la segona posició de l’esmentada categoria, fet que els va permetre recollir el guardó internacional.


En el mateix podi final, Vinyes i Mercader van mostrar la seva alegria en la celebració d’un títol aconseguit gràcies a un esforç conjunt. «Aquesta segona etapa se’ns ha fet molt llarga. Estàvem tan a prop, i finalment estem aquí, celebrant-ho amb tots els culpables d’aquest triomf», va declarar Vinyes. L’andorrà es va mostrar «molt agraït als responsables de Suzuki Ibèrica per la confiança que van dipositar en nosaltres, i als membres de l’equip tècnic i logístic que, amb el seu treball, ens han permès lluitar per poder estar entre els millors durant tota la temporada».


Pel que fa a la jornada, la pluja va ser present, de manera irregular, en la primera passada de les especials. La dinàmica de la primera etapa es va basar en anar superant les cronometrades sense donar-li importància a perdre algun segon de més respecte a l’equip líder de la categoria, els seus companys Monarri-Odriozola. La dinàmica va continuar sent la mateixa en la segona especial, i van seguir al seu ritme fins a completar les dues passades a les tres cronometrades fins a arribar al podi final, on van poder celebrar, aquesta vegada sense condicionants, que eren campions d’Europa. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT