PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut mentre intentava accedir al país amb 11,6 grams d'estupefaents

La Policia deté un home positiu en alcoholèmia que havia abandonat el vehicle a la calçada després de patir un accident

Per El Periòdic

Controls a la frontera hispanoandorrana.
Controls a la frontera hispanoandorrana. | Arxiu ANA

La Policia ha detingut una quinzena de persones entre divendres i la matinada d'aquest dilluns per presumptes delictes contra el tràfic jurídic, la salut pública i la seguretat del trànsit. En aquest sentit, destaca la detenció aquest divendres, a les 14.00 hores, d'una dona no resident de 27 anys per falsa identitat després de ser requerits per un furt de mercaderia en un supermercat del Pas de la Casa. Durant el cap de setmana, a més, el cos d'ordre ha procedit a detenir tres persones per possessió de drogues. La matinada de dissabte a les 03.30 hores en un control rutinari a la frontera del riu Runer es va arrestar un home no resident de 22 anys que accedia al país amb 1,4 grams de cocaïna i 10,2 grams d'haixix. I la matinada de diumenge, a les 03.40 hores a Andorra la Vella, es van arrestar dos homes residents de 32 i 35 anys per possessió d'un gram de cocaïna. Se'ls va controlar durant un servei preventiu en les proximitats d'uns locals d'oci nocturn.

Seguint amb les detencions efectuades durant el cap de setmana, la gran majoria de detencions s'han produït per positius d'alcoholèmia. Divendres a les 23.52 hores es va arrestar un home resident de 31 anys en un control específic amb una taxa de 0,96 grams d'alcohol per litre de sang. Minuts més tard, a les 23.55 hores en una parada rutinària, es va controlar a un home resident de 40 anys amb una taxa d'1,05. Ja la matinada de dissabte en un altre control rutinari que es va efectuar a les 01.37 hores, la Policia va detenir a un home no resident de 39 anys amb una taxa d'1,42, i a les 01.55 hores a un altre resident de 47 anys amb una taxa d'1,34.

Dissabte a les 17.20 hores, i arran d'un accident amb danys materials a la CG-2, la Policia va detenir un home resident de 46 anys amb una taxa d'1,95 grams per litre de sang. Els agents el van localitzar minuts després que intentés fugir del lloc de l'accident. Tanmateix, a les 20.30 hores es va arrestar un altre home resident de 45 anys amb una taxa d'1,38 que, a més, tenia el permís de conduir retirat.

D'altra banda, la matinada de diumenge es van produir quatre detencions més per conduir sota els efectes de l'alcohol. La primera pels volts de la una de la matinada, quan un home resident de 41 anys va donar positiu amb una taxa de 0,90 grams d'alcohol per litre de sang. Mitja hora més tard es va arrestar una dona resident de 57 anys amb una taxa d'1,07 i, a les 02.50 hores, a una altra dona no resident de 32 anys amb una taxa d'1,05. Totes tres en parades rutinàries. Més tard, a les 06.02 hores en un control específic, es va detenir un home no resident de 20 anys amb una taxa d'1,08. I a les 18.17 hores, la Policia va arrestar un altre home, resident de 36 anys, amb una taxa de 2,13 grams d'alcohol per litre de sang arran d'un accident amb danys materials a l'avinguda Tarragona.

La darrera detenció per positiu d'alcohol ha tingut lloc la matinada d'aquest dilluns a les 01.30 hores, quan s'ha controlat un home amb una taxa d'1,45 que havia abandonat el vehicle enmig de la calçada després de patir un accident amb danys materials a la rotonda de les Dos Valires.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT