PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sarabia: «Em vaig fer entrenador per veure el meu equip jugar així»

El tècnic de l’FC Andorra defensa l’actuació tricolor tot i la derrota contra el Vila-real B

Per El Periòdic

Sarabia durant el darrer partit contra el Vila-real B.
Sarabia durant el darrer partit contra el Vila-real B. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va assolir el dissabte la seva tercera derrota consecutiva a LaLiga SmartBank, i el quart partit sense poder anotar un gol. Els tricolor van caure a la Ciutat Esportiva del Vila-real per 1-0 davant la pedrera grogueta, en un duel en el qual, tot i gaudir d’ocasions clares, els andorrans no van saber materialitzar-les i ho van acabar pagant.


No obstant això, la valoració de l’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, es va basar en elogis cap als seus jugadors. «Em vaig fer entrenador per veure el meu equip jugar així», va sentenciar el tècnic basc, mentre afegia que «em sembla que hem fet un partit descomunal, fruint d’oportunitats clares».


Sarabia també va assenyalar que, més enllà d’estar preocupat, és el tècnic «més feliç del món». L’equip «no ha pogut fer més. Hem posat tot el que teníem dins del terreny de joc, gairebé no ens han creat ocasions i malauradament el gol del Vila-real arriba en una jugada puntual».


La desesperació de cara a la porteria rival va en augment i caldrà esperar per veure si en la pròxima jornada pot acabar-se la sequera. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT