PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Acció formalitza la inscripció al registre de partits polítics

El procés va començar el mes de juliol i ha durat un total de tres mesos

Per El Periòdic

Una trobada recent amb ciutadans.
Una trobada recent amb ciutadans. | Acció

El moviment polític encapçalat per la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, ha finalitzat tots els tràmits per ser un partit polític. D’aquesta manera, i segons una resolució del Govern amb data del 20 d’octubre, Acció ja està degudament inscrit en el Registre de Partits Polítics, segons va informar ahir la formació en un comunicat.

Els impulsors d’Acció van valorar «molt positivament» la inscripció com a partit, un procés que es va iniciar al mes de juliol i que s’ha allargat durant tres mesos. També van indicar que a partir d’ara Acció, com a partit polític, podrà posar en marxa els mecanismes necessaris per concórrer a les pròximes eleccions amb totes les garanties. A més, van detallar que «era el pas que ens faltava per poder començar la campanya de captació d’afiliats, ja que fins ara només podíem disposar d’una base de simpatitzants».

Acció va sorgir arran de l’escissió de Liberals d’Andorra (L’A) que van protagonitzar Pallarés i els quatre consellers generals, després de perdre les primàries per un sol vot, que va guanyar la candidatura encapçalada per Josep Maria Cabanes, amb el suport de Jordi Gallardo.

PUBLICITAT
PUBLICITAT