El MoraBanc continua ferm i registra la seva quarta victòria

Els de Lezkano romanen invictes en guanyar contra el Càceres en un partit molt disputat

Per David Sansaloni

Andric intenta la cistella en una jugada del partit contra el Càceres.
Andric intenta la cistella en una jugada del partit contra el Càceres. | César de Pablos-BCA

El MoraBanc no cedeix i registra la seva quarta victòria consecutiva. Els jugadors dirigits per Lezkano van vèncer el Càceres aquest cap de setmana en el que va ser el segon partit al Poliesportiu. Això sí, la trobada no es va semblar en res a les dues anteriors que havia tingut l’equip.

Els andorrans van haver de suar per guanyar els de Càceres, que no van abandonar el partit en cap moment (86-74). Tot i que els tricolor van saber agafar avantatge en certs moments, els visitants van saber aprofitar les possessions i es van mostrar encertats en el tir, fent que no es desapeguessin en cap moment en el marcador.

La renda de 16 punts que van agafar els de Lezkano al descans (38-22) no va ser suficient per tancar un partit que es va acabar decidint en el darrer quart. L’aportació anotadora d’homes com Tobias Borg (14 punts) i Chris Czerapowicz (13 punts, 11 rebots, 18 de valoració) va ser clau de cara a continuar un calendari de la LEB Or en el qual ja esperen els altres dos conjunts imbatuts: Palència i Burgos.

«La realitat de la LEB és que has de lluitar al màxim durant 40 minuts i els equips no marxen en cap moment del duel», va declarar Lezkano en acabar la trobada, mentre afegia que «hem sabut romandre sòlids en defensa, tot i els bons atacs que ens han realitzat».